Vatenkantelaar  ESP2500 

Deze verstevigde kantelaar is een handig hulpmiddel voor het nauwkeurig schenken van vloeistoffen uit een jerrycan of vat.  Statisch, dus vaststaand op een vaste plek, maar ook verrijdbaar, met kogelgelagerde geremde wielen. Zodat U kunt “gieten/schenken”, daar waar nodig en indien dit wenselijk is. U en uw mensen kunnen veiliger werken, de tilbelasting wordt aanzienlijk verminderd, en verspilling van uw dure vloeistoffen door geknoei wordt tot een minimum beperkt. Kantelaar beschikt over een eenvoudig vat-blokkeersysteem, zodat bij uitschenken tot de laatste druppel, vat gewoon stabiel in kantelaar blijft hangen.

Afmetingen(in cm): diepte 52, breedte 39, hoogte 114

Type:                               ESP2500

Vatbreedte maximaal :  29,5 cm
Vatdiepte  maximaal :    31,5 cm
Vathoogte maximaal :       60 cm

Interesse?, maar afwijkende jerrycan/vat maten, geen probleem, geef can- of vat-maat door, kleine kans, dat wij niet op maat kunnen leveren, dus informeer naar de mogelijkheden.

ESP2500 vatenkantelaar


ESP2500, vatenkantelaar op wielen.


ESP2500, vatenkantelaar impressie met 20 liter vat.


ESP2500, in schenkstand.

ONDERDELENREINIGER

Voor het eenvoudig en zorgvuldig reinigen van uw onderdelen is de onderdelenreiniger van Eurospares een handig apparaat in iedere werkplaats. Hij is compact, geheel vervaardigd uit RVS en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd.

In het deksel kunnen kleine onderdelen worden gereinigd zoals plamuurmessen of motoronderdelen. Een nylon borstel wordt vanuit de opvangbak gevoed met thinner of een andere reinigingsvloeistof.

Zodra het deksel wordt geopend treedt een ingebouwde afzuiging in werking die ervoor zorgt dat er geen schadelijke dampen in de werkomgeving komen. Na gebruik sluit u het deksel en neemt het apparaat minimale ruimte in beslag.

SPECIFICATIES ONDERDELENREINIGER

Hoogte   56 cm
Breedte   45 cm
Diepte   19 cm
De onderdelenreiniger heeft als voeding alleen perslucht nodig: 5-6 bar.
U kunt de spoelkwast voor de onderdelenreiniger los bestellen, met of zonder toebehoren.

onderdelenreiniger

Houder voor schuurmachine ESP2700

Deze degelijke schuurmachinehouder kan in ieder werkplaats worden gebruikt. Hij is speciaal ontworpen om de schuurpad tegen kromtrekken te beschermen. Deze handige houder kunt u ook voor andere machines gebruiken. Afmetingen(in cm): diepte 5, breedte 47, hoogte 25

schuurmachinehouder

MENGTAFEL 180 RVS ESP2100

Degelijke stabiele RVS (1,5 mm) mengtafel met een werkbladbreedte van 180 cm. (diepte 62 cm). De mengtafel kan direct aangesloten worden op de centrale afzuiging.

Op de schap onder het werkblad kunnen verprodukten gekanteld, klaar voor gebruik worden geplaatst. Op de onderste schap kan de voorraad worden neergezet. Ook verkrijgbaar in met een werkbladbreedte van 120 cm. (ESP2000)

mengtafels

Wilt u meer informatie over onze producten? Bel dan met onze verkoopafdeling +31 (0)485 769 075 of mail ons info@eurospares.nl

eurospares logo_V2

[/vc_