Telefoon

+31 (0) 485 769 075

E-mail ons

Info@eurospares.nl

Werkplaats / Montage / Gereedschaps-karren.

Facebook
Twitter
LinkedIn

img_0995-2Naast de Onderdelenwagens en Magazijnkarren, zijn er vanaf nu ook Werkplaats / Montage  / Gereedschap- karren  te verkrijgen bij Eurospares BV.

Karren met 3 standaard werkoppervlakken / bodemmaten. Van Small, naar Medium en Extra Large. Deze karren hebben een standaard van ons meegekregen, een “praatplaatje”, maar zijn op een eenvoudige manier aan te passen. Ook in afwijkende maten aan te vragen, te bestellen en leverbaar.

De karren zijn in te richten op de manier die voor U het meest van toepassing is. Wij hebben al een gedeelte voorwerk gedaan en meegedacht, maar zijn altijd bereid, bij specifieke andere vragen mee te denken in oplossingen en aanpassingen.

Door de uitvoering van dit nieuwe concept, is het toepassingsgebied, lees: de markt, zeer divers. Deze karren kunnen op heel veel verschillende plaatsen / plekken met verschillende doeleinden zo in gebruik genomen worden.

De opties met dit concept zijn zeer divers. Mogelijkheden, opties in deze, kunnen met en zonder achterwand aangevraagd worden, met gereedschapsborden en of U-profielen voor bijvoorbeeld assortiment bakken, met extra schappen of bakken, met vuilniszakhouder(s), andere maten wielen, andere werkbladhoogte, meerdere U-profielen, schuurmachinehouder enzovoort.

Op de website word momenteel gebouwd aan een nieuwe pagina, geheel gerelateerd aan deze werkplaats / montage / gereedschap-karren. Hier komt dan tevens een invulformulier om specifieke wensen kenbaar te maken.  Binnen een uur reageren wij op het ons toegestuurde formulier met een passende offerte.

Al wel nieuwsgierig geworden naar deze uitbreiding en is de pagina nog niet klaar, schroom niet en bel 0485-769075 en of stuur een mail naar info@eurospares.nl zodat wij U alvast informatie en eventueel aanvraagformulier kunnen toesturen.

Hieronder alvast een kleine impressie

img_0963img_0922img_0928img_0972img_0977img_1008

 

Meer om te lezen

Nieuwe ontwikkelingen.

Even echt Out of de Box denkend ! ???? Is het mogelijk…..? Kan je……? Een platen/panelen/plaatmateriaal kar maken, die: Die wanneer deze

Lees meer »

Bereikbaarheid Eurospares BV

Normaliter, zijn wij bijna vol continu bereikbaar, middels telefoon en of via mail. Wegens trieste familieomstandigheden is dit de komende 10 dagen

Lees meer »