Uitnodiging demonstratie persen in actie!

Eurospares BV uit Cuijk nodigt u uit om demonstraties van hun verschillende persen bij te wonen.

CUIJK – Eurospares BV uit Cuijk organiseert elke dinsdagavond in de maand mei, van 18:00 tot 20:00 een inloopavond, om een ieder die geïnteresseerd is in effectieve en milieubewuste afvalverwerking te demonstreren hoe onze persen werken en de voordelen die het voor u als ondernemer op kan leveren.

Er wordt in een informele setting, onder het genot van een kopje koffie, uitgelegd hoe de machines werken en de verschillende functies die het binnen een bedrijf kan hebben.

Wat er in veel bedrijven gebeurt met de (verf)blikken, is dat deze in een container worden gegooid. Zo wordt een dergelijke container voor een (groot) deel gevuld met…lucht, idem voor papier, karton, plastic en folieafval. Door de papier/foliepersen en blikkenpersen van Eurospares te plaatsen op de plek waar het afval ontstaat, voorkomt u een slordige, onoverzichtelijke werkplek en wordt er tegelijkertijd geld en tijd bespaard door het te comprimeren tot kleine balen of platte blikken. De werkplekken zijn het visitekaartje van uw bedrijf, dus is het raadzaam deze ordelijk en opgeruimd te presenteren.

Wij nodigen u uit, om uw eigen “schone”afval mee te nemen, zodat wij dat ter plekke kunnen persen en direct kunnen laten zien wat de persen met u afval doen. (als platte bundel/baal of pakket, kunt U het mee terug nemen om het U directe collega’s te laten zien,wat er met het afval is gebeurd.)

Mocht u op één van deze avonden interesse hebben in een papier/foliepers en of blikkenpers, dan staan de medewerkers van Eurospares voor u klaar om te berekenen welke kosten/tijdsbesparing de producten opleveren voor uw specifieke situatie.