Werkbank-tafel-kar op maat!

Gisteren een op maat gemaakte werkbank-tafel-kar afgeleverd en gemonteerd bij PXA Isobooster. 20180305_145301

Een werktafel van in totaal 13 meter lang en 1,5 meter breed! Ook dat is mogelijk!

Volgens het modulair bouwsysteem van Eurospares BV,  uitgaande van de bestaande karrenreeks en zijn mogelijkheden, is een tafel gerealiseerd naar aanleiding van de vraag van een klant. Een deelbare, verplaatsbare werktafel-bank-kar.

Werktafel is gemaakt in drie delen. Twee keer een deel van 6 meter lang en 1 deel van 1 meter lang. Zodat er ook afzonderlijk gebruik van gemaakt kan worden. Het geheel op kogel-gelagerde geremde zwenkwielen, zodat het in zijn geheel, maar ook afzonderlijk altijd goed en stevig geankerd staat. Onder de werktafel, nog mogelijkheden voor het opbergen van goederen. Uitbreidingsmogelijkheden voor eventuele schappen, ophangen assortiment-bakjes en dergelijke, kunnen ook nog gerealiseerd worden.

Blijkt wederom dat mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Met een aantal vaste gegevens, kan gemaakt worden wat een ieder nodig heeft.

Foto’s van de tafel(s) zijn zonder blad,  speciale blad(en) in deze, moeten nog gemonteerd worden. Gezien constructie is dit heel eenvoudig te realiseren en kan ieder blad, naar eigen keuze en inzichten, geplaatst worden.

Wij wens PXA Isobooster veel werkplezier en gemak!  20180305_145412

www.pxanederland.nl/. PXA Isobooster is expert op het gebied van isoleren, “Optimale energiebesparing, daar staat PXA Nederland voor.