Erg leuk artikel

Erg leuk artikel. In de After Sales Magazine, het vakblad voor de autobranche, nummer 2, 2020. “Zelf doen”, pagina 35, een bezoek aan Schadenet Van Eeden in Cuijk. Nico van Eeden, een voorloper op het gebied van het werken met de juiste en nieuwste equipment. Binnen het bedrijf en zeker op de werkvloer. Niet alleen met het oog op technische hoogstandjes: juist kalibreren, uitlezen, uitlijnen, maar ook wanneer er naar de werkvloer gekeken wordt. Onderdelenwagens, Harmonicaschragen, alle nieuwe technieken worden binnen dit bedrijf gebruikt.

Maar niet alleen dat. Wanneer je naar de werkvloer kijkt: ruim, overzichtelijk, opgeruimd, zie je dat dit mede mogelijk gemaakt wordt door ONS, Eurospares BV. Nagenoeg al het rijdend materiaal, zie onderdelenwagens klein/groot en Harmonicaschragen, zijn volop binnen het bedrijf “aan het werk”/aanwezig. Bij de diverse, ter reparatie aangeboden auto’s, bij de afwerk/spuitcabines en in het magazijn bij de opslag. Overal kom je het karrenoplossingen/Onderdelenwagens en Harmonicaschragen van Eurospares BV tegen.

Een ultra modern bedrijf, dat de mogelijkheden voor rijdend materiaal bij ons gevonden heeft. Samen met Van Eeden, zijn ook de diverse aanpassingen aan onze onderdelenwagens ontwikkeld. Bijvoorbeeld de steunen aan de kleine onderdelenwagen: om portieren op te plaatsen, de Bumperrekken die flexibel in te richten zijn. Zelfs op de bumpers (steeds groter tegenwoordig) die nu gevoerd worden. De rijdende bumperwagen biedt plaats aan 8 bumpers van diverse afmetingen, aan twee zijde op het rek te plaatsen. Op moment dat wij er waren, was deze wagen nagenoeg leeg, maar wel prominente plek in de grote overzichtelijke werkplaats.