Telefoon

+31 (0) 485 769 075

E-mail ons

Info@eurospares.nl

Harmonicaschraag in actie!

Carrosseriebouw
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wel bekend en misschien ook wel meest bekende product van Eurospares, is de Harmonicaschraag. In de loop van de jaren is het assortiment uitgebreid van 1 naar 6 verschillende standaarden en stiekem eigenlijk nog een aantal meer **.

Ook steeds andere markten hebben we bereikt en steeds meer mensen/bedrijven/ondernemers zien de Harmonica-schragen als een ideaal hulpmiddel.

Wanneer wij de mogelijkheid hebben, vragen wij aan onze klanten om een foto voor hun toepassing met betrekking tot de Harmonicaschraag. Kregen wij, dus vorige week, de vraag: “Mag het ook 1 toepassing zijn, maar dan met 2 schragen?”. De foto’s die wij toen doorgestuurd kregen, wilden wij toch wel heel graag delen.

** Stiekem meer:

Naast de 6 standaarden, die op de website allemaal te vinden zijn, hebben wij ook al een aantal “specials” geproduceerd. Vaak zijn deze bedoeld voor heel specifieke markten met hele aparte andere toepassingen. Denk hierbij aan nog langere lengte vervoer, nog groter draagvermogen, minder lang verstelbaar, ander soort hoogte verstelling. Het kan (bijna) allemaal. Vragen in deze, zo specifiek, dat er niet gelijk een productcode aan gekoppeld is omdat markt in deze zin soms toch nog wel heel klein is. Wat niet betekend dat het niet kan. De vragen zijn gekomen, er is op geanticipeerd en geleverd.

Dus: Zit voor U de geschikte schraag niet in het standaard assortiment? Heeft U ideeën, concreet, van wat U nodig zou hebben / zou willen, laat het weten, stel de vraag, geef het aan. Contact opnemen mag telefonisch (voorkeur), maar ook via ons contactformulier of rechtstreeks via de mail info@eurospares.nl.

Meer om te lezen

Nieuwe ontwikkelingen.

Even echt Out of de Box denkend ! ???? Is het mogelijk…..? Kan je……? Een platen/panelen/plaatmateriaal kar maken, die: Die wanneer deze

Lees meer »

Bereikbaarheid Eurospares BV

Normaliter, zijn wij bijna vol continu bereikbaar, middels telefoon en of via mail. Wegens trieste familieomstandigheden is dit de komende 10 dagen

Lees meer »