Telefoon

+31 (0) 485 769 075

E-mail ons

Info@eurospares.nl

Karren op maat, deel 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Langzaam aan begint duidelijk te worden, dat “karren op maat” zeker wel te leveren, te maken en te bestellen zijn. Naar aanleiding van vorige bericht, vanuit Utrecht, een leuke uitdaging.

4 Verschillende soorten karren. Wel van, wel heel diverse uitvoeringen en afmetingen. Langzamerhand beginnen sommige karren op rijdende stellingen te lijken.

Dat alles om ook het magazijn, orderpickruimte, inpakruimte zo flexibel mogelijk in te richten. Ook hier beantwoord aan de vraag en doorgegeven afmetingen van de klant. In dit geval een serieuze, maar voor ons wel “proeforder” van 20 te leveren, in 4 verschillende type, karren. Vanuit deze opdracht alvast 3 karren op de foto gezet.

 

Bovenstaande karren: kleinste gemaakt middels onze standaard maten. Deze kar met bodemmaat van 60*80 en hoog 215, heeft 4 leg-vlakken. Middelste kar, met standaard maat 120*80 hoog 215, heeft 5 leg-vlakken. Grootste kar met bodemafmeting 120*180 en hoog 215, 5 tot 6 legvlakken.

Ook rekening ghouden met de belasting gewicht van de karren. Zijn allemaal zo geproduceerd zodat ze optimaal belast kunnen worden. Bij afwijkende belasting, dus meer gewicht dan waar de karren nu op berekend zijn, kunnen er vrij eenvoudig aanpassingen gemaakt worden in wielsoort en beveiliging. Is/was in dit geval niet noodzakelijk.

Alle karren uitgevoerd met standaard 100 mm. geremde zwenkwielen.

 

Meer om te lezen

Nieuwe ontwikkelingen.

Even echt Out of de Box denkend ! ???? Is het mogelijk…..? Kan je……? Een platen/panelen/plaatmateriaal kar maken, die: Die wanneer deze

Lees meer »

Bereikbaarheid Eurospares BV

Normaliter, zijn wij bijna vol continu bereikbaar, middels telefoon en of via mail. Wegens trieste familieomstandigheden is dit de komende 10 dagen

Lees meer »