Telefoon

+31 (0) 485 769 075

E-mail ons

Info@eurospares.nl

Net nieuw, ESP3500D2, eerste actiefoto is binnen!

schragen
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Dan hebben we het over waardering! Zojuist foto ontvangen van onze klant die de extra zware Harmonicaschraag had aangevraagd (bedrijf in zware kranenbouw).

Een Harmonicaschraag “op maat” dus. Nu een dag in huis en de eerste foto, met enthousiaste feedback al binnen. Stukje positiviteit, die we allemaal kunnen gebruiken. Voor ons, een nieuw goed werkend type erbij. Zie bericht van 10 maart 2020, met meer uitleg over dit type Harmonicaschraag.

Heeft U vragen? Ziet U mogelijkheden? Toepassingen, waar wij wellicht nog niet aan gedacht hebben? Laat het ons weten, wij denken altijd mee, in mogelijkheden. Ondanks COVID-19, zijn wij gewoon aan het werk en bereikbaar: 0485-769075 of via mail info@eurospares.nl . Benieuwd of wij iets voor U mogen en kunnen betekenen.

ESP3500D2, nu niet direct nodig, maar wel goede ondersteuning voor de tafel glasplaten.

 

Meer om te lezen

Nieuwe ontwikkelingen.

Even echt Out of de Box denkend ! ???? Is het mogelijk…..? Kan je……? Een platen/panelen/plaatmateriaal kar maken, die: Die wanneer deze

Lees meer »

Bereikbaarheid Eurospares BV

Normaliter, zijn wij bijna vol continu bereikbaar, middels telefoon en of via mail. Wegens trieste familieomstandigheden is dit de komende 10 dagen

Lees meer »